Wettenbundels, app en webversie

De Meijburg Caribbean Tax App is tegen betaling te downloaden in de Apple Store.

Wettenbundel

Ieder jaar geeft Stichting Publicaties Meijburg & Co Caribbean de belastingwettenbundels uit voor de jurisdicties Aruba, Caribisch Nederland, Curaçao en Sint Maarten. Kennis van belastingwetgeving is van groot belang. Gelet op de talrijke wijzigingen die zich ieder jaar voordoen, dragen de bundels bij aan het overzichtelijk houden van de actuele belastingwetgeving. Deze bundels vormen een uitgebreid naslagwerk van vrijwel alle fiscale landsverordeningen, besluiten, regelingen en andere relevante publicaties.

De allereerste uitgave van de belastingwettenbundel verscheen in 1974. Dertig jaar lang heeft de heer mr. F. Metry gezorgd voor het bijhouden van de wijzigingen. Sinds de overdracht in 2004 wordt de bundel jaarlijks uitgegeven door Stichting Publicaties Meijburg & Co Caribbean. De bundels zijn te bestellen via de webshop van Sdu [link toevoegen].

Meijburg Caribbean Tax App

In 2016 is de Meijburg Caribbean Tax App geïntroduceerd. Deze app bevat de belastingwetgeving van Aruba, Caribisch Nederland (Bonaire, Sint Eustatius en Saba), Curaçao en Sint Maarten vanaf het jaar 2015. Bovendien is aan ieder wetsartikel de relevante Caribische jurisprudentie gekoppeld, die snel kan worden weergeven op uw telefoon of tablet. Ook is er de mogelijkheid om te zoeken op trefwoorden, te springen tussen verschillende jaren en artikelen te printen of verzenden per e-mail. De Meijburg Caribbean Tax App is tegen betaling te downloaden in de Apple Store. Ga naar download informatie.

Meijburg Caribbean Tax Law (webversie)

In 2016 is de Meijburg Caribbean Tax Law (webversie) geïntroduceerd. De webversie geeft online toegang tot alle wetgeving die in onze belastingwettenbundels is opgenomen. Hierdoor is het mogelijk om ook achter de computer de wetteksten en functionaliteiten te raadplegen. Zo is er de mogelijkheid om te zoeken op trefwoorden, springen tussen verschillende jaren en geeft de webversie per artikel aan of er relevante jurisprudentie beschikbaar is. Ook is het mogelijk artikelen te printen, downloaden in pdf of per e-mail te verzenden.

De Meijburg Caribbean Tax Law (webversie) is tegen betaling beschikbaar. Neem contact met ons op voor de actuele prijzen en vragen.

Curaçao

Emancipatie Boulevard
Dominico F. "Don" Martina 18
P.O. Box 3766
Willemstad, Curaçao

Tel:  +5999 732 54 00
Fax:  +5999 737 34 09

Aruba

Wayaca 31-D
P.O. Box 701
Oranjestad, Aruba

Tel:  +297 525 57 64
Fax: +297 583 91 21

Sint Maarten

Van Goghstraat 4, Unit 1
P.O. Box 505
Philipsburg, Sint Maarten

Tel:  +1721 542 30 87
Fax: +1721 543 72 25

Bonaire

Bulevar Gobernador
N. Debrot 31
Kralendijk, Bonaire
Caribisch Nederland

Tel:  +599 795 55 00
 

Rotterdam

Dutch Caribbean, Cuba & Suriname Desk
Weena 654
3001 GD, Rotterdam
Nederland

Tel:  +31 (0) 88 909 2541
 


©2018 Meijburg & Co Caribbean, Tax Lawyers, is an association of limited liability companies and a member firm of KPMG International Cooperative ("KPMG International"), a Swiss entity. Member firms of the KPMG network of independent firms are affiliated with KPMG International. KPMG International provides no client services. No member firm has any authority to obligate or bind KPMG International or any other member firm vis-à-vis third parties, nor does KPMG International have any such authority to obligate or bind any member firm. All rights reserved


Volg ons: