Home  /  Markt

Markt

Van alle markten thuis

De cliënten van Meijburg & Co Caribbean opereren in verschillende marktsegmenten en zijn daarin vaak toonaangevende spelers. Wij voorzien onze cliënten van belastingadvies op Aruba, Curaçao, Sint Maarten, de BES-eilanden, Suriname en Cuba. Ons cliëntenbestand varieert van vermogende particulieren, kleine handelsondernemingen en familiebedrijven tot lokale, inter-insulaire en multinationale bedrijven. Deze cliënten opereren in verschillende sectoren, onder andere bestaande uit:

  • Financiering- en verzekeringswezen;
  • Publieke sector;
  • Vastgoed;
  • Beleggingsinstellingen;
  • Toerisme;
  • Olie, gas en mijnbouw;
  • Transport.

Om uw organisatie optimaal van dienst te kunnen zijn, werken onze professionals samen in specialistische teams op alle (deel) terreinen van het belastingrecht en in alle jurisdicties waar wij actief zijn. Multidisciplinair zetten zij gezamenlijk hun kennis in bij specifieke projecten, zoals fusies en overnames, bedrijfsopvolging en andere grensoverschrijdende zaken. Onze teams zijn vertrouwd met de kenmerkende eigenschappen van iedere jurisdictie waarin wij opereren en dankzij onze multidisciplinaire werkwijze is Meijburg & Co Caribbean thuis in alle marktsegmenten.

Bij onze werkzaamheden maken wij gebruik van het wereldwijde KPMG-netwerk, waarbij wij dankzij onze intensieve samenwerking met Meijburg & Co gebruik kunnen maken van de know-how en het netwerk van dit toonaangevende Nederlandse belastingadvieskantoor. Meijburg & Co Caribbean beschikt over ruim vijfentwintig professionals die uitgebreide ervaring hebben met de fiscale praktijk en regelgeving van de jurisdicties waarin wij actief zijn. Dankzij de samenwerking met Meijburg & Co en het wereldwijde KPMG-netwerk zijn onze professionals tevens op de hoogte van de relevante fiscale ontwikkelingen in Nederland en in overige landen.

Niet alleen is Meijburg & Co Caribbean toonaangevend betreffende het adviseren van cliënten. Zo hebben wij ook bijgedragen aan een aantal noemenswaardige mijlpalen.

- Al meer dan 10 jaar is Meijburg & Co Caribbean verantwoordelijk voor het uitgeven van de (lokale) belastingwettenbundel;
- Meijburg & Co Caribbean heeft ook een grote maatschappelijke betrokkenheid in alle jurisdicties waar zij verblijft. Zo wordt door middel van het lidmaatschap in verschillende belangenorganisaties door Meijburg & Co Caribbean regelmatig bijgedragen aan nieuwe wettelijke regelingen.

 

Blijf op de hoogte van de nieuwe fiscale ontwikkelingen 

 

 

Voor een overzicht van de Meijburg & Co Caribbean Factsheets Lees verder 

 

Tax is our business