Ga je met ons in zee?


Ben jij een fiscalist met ambitie? Dan biedt Meijburg & Co Caribbean jou de optimale omstandigheden voor een topcarrière!

Het fiscale speelveld in de Caribbean is dynamisch, uitdagend en leent zich bij uitstek voor de gedreven fiscalist met gevoel voor ondernemerschap. Bij Meijburg & Co Caribbean dagen we je uit om je tax op te zoeken. In ons hechte team ontwikkel jij je als generalist die zich bezighoudt met het hele spectrum van fiscale adviesdiensten.

Niet alleen onze cliënten en adviesdiensten zijn veelzijdig, maar ook onze professionals: wij zijn een multiculturele organisatie die representatief is voor de gemeenschap waarin we functioneren. Als je bij ons wil werken, is het niet alleen belangrijk dat je vaktechnisch stevig in je schoenen staat, maar ook dat je openstaat voor verschillende culturen.

Voor een kennisorganisatie als Meijburg & Co Caribbean is het vanzelfsprekend dat onze professionals zich kunnen (blijven) ontwikkelen tot volwaardige belastingadviseurs. De sleutel hiervoor ligt in het aanbieden van een compleet en praktisch pakket van hoogwaardige opleidingen, trainingen en cursussen. Hierdoor krijgen de tax professionals van Meijburg & Co Caribbean de kans om zich tijdens hun carrière optimaal te ontwikkelen.

Wij zijn op zoek naar Senior Tax Managers, Tax Managers, Tax Consultants en Tax Assistants

Meijburg & Co Caribbean is altijd op zoek naar gemotiveerde stagiaires.

Lees verder

Tax is our business