Meijburg & Co Caribbean

 • Over ons

  Het DNA van Meijburg & Co Caribbean

  Belastingheffing is een dagelijks fenomeen. Of het nu gaat om winstbelasting, inkomstenbelasting, omzetbelasting, invoerrechten of andere heffingen, iedereen heeft ermee te maken. In het Nederlandse deel van het Koninkrijk wordt door de fiscus wel de slogan gehanteerd: ‘leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker’. Desalniettemin is zowel daar als in de Dutch Caribbean en Suriname de fiscale wet- en regelgeving uiterst complex en zonder goede fiscale begeleiding kunt u te maken krijgen met overmatige belastingdruk en met spanningen in de relatie met overheden of andere 'stakeholders'. Ook is het mogelijk dat besparingsmogelijkheden onbenut worden gelaten. Daarom is het belangrijk een betrokken fiscaal adviseur te hebben, die staat voor hoogwaardig advies. Wanneer Meijburg & Co Caribbean u van zo'n betrokken belastingadviseur voorziet, kan het thema 'belastingheffing' toch nog leuk worden.

  De kernwaarden van Meijburg & Co Caribbean

  In het DNA van Meijburg & Co Caribbean en in onze bedrijfscultuur ligt een aantal kernwaarden verankerd. Deze definiëren niet alleen ons DNA en onze manier van werken, maar ook onze toewijding aan het 'simpelweg de beste willen zijn':

  • Onze service is cliënt gedreven
  • Toegevoegde waarde is ons product
  • Wij willen winnen en wij werken samen
  • Wij respecteren het individu
  • Wij verschaffen inzicht
  • Wij zijn open en eerlijk in onze communicatie
  • Wij zijn betrokken bij de samenleving
    

  Wat heeft Meijburg & Co Caribbean u te bieden?

  Onze cliënten waarderen onze integriteit en betrokkenheid. Dat zit geborgd in de combinatie van onze werkwijze en cultuur. Omdat iedere organisatie anders is en ieder belastingvraagstuk een specifieke aanpak vereist, levert Meijburg & Co Caribbean altijd maatwerk. Dit begint met het samenstellen van het juiste team, omdat dienstverlening immers mensenwerk is en de wederzijdse ‘klik’ het begin van succes in een relatie. Onze adviseurs zijn proactief, cliënt gedreven en beschikken over een uitstekende vaktechnische expertise. Daarnaast is Meijburg & Co Caribbean een actief deelnemer in lokale en internationale netwerken van overheden, universiteiten, belangenverenigingen en beroepsorganisaties. Hierdoor blijven wij op de hoogte van en denken mee over ontwikkelingen op ons vakgebied. Wij laten ons leiden door feiten en geven betrouwbaar en objectief hoogstaand belastingadvies. Wij nemen altijd een duidelijke eindverantwoordelijkheid voor de kwaliteit van onze dienstverlening, want pas dan is sprake van 'value for money'.

  Sinds 1980 weet Meijburg & Co Caribbean de kernwaarden in haar DNA consistent en succesvol uit te bouwen en onze cliënten zijn graag bereid hiervan te getuigen. Daar zijn wij trots op. Dat is een onderscheidend kenmerk.

 • Code of Conduct

 • Historie

Blok rechts

Quicklinks

Contact ons

Curaçao

Emancipatie Boulevard
Dominico F. "Don" Martina 18
P.O. Box 3766
Willemstad, Curaçao

Tel:  +5999 732 54 00
Fax:  +5999 737 34 09

Aruba

Wayaca 31-D
P.O. Box 701
Oranjestad, Aruba

Tel:  +297 525 57 64
Fax: +297 583 91 21

Sint Maarten

Van Goghstraat 4, Unit 1
P.O. Box 505
Philipsburg, Sint Maarten

Tel:  +1721 542 30 87
Fax: +1721 543 72 25

Bonaire

Bulevar Gobernador
N. Debrot 31
Kralendijk, Bonaire
Caribisch Nederland

Tel:  +599 795 55 00
 

Rotterdam

Dutch Caribbean, Cuba & Suriname Desk
Weena 654
3001 GD, Rotterdam
Nederland

Tel:  +31 (0) 88 909 2541
 


©2018 Meijburg & Co Caribbean, Tax & Legal, is een Curaçaos samenwerkingsverband van naamloze en besloten vennootschappen en is lid van het KPMG netwerk van onafhankelijke leden verbonden aan KPMG International Cooperative ("KPMG International"), een Zwitserse entiteit. Alle rechten voorbehouden.


Volg ons: