Werken bij Meijburg & Co Caribbean

Ons kantoor

Meijburg & Co Caribbean is een toonaangevende dienstverlener in fiscaal en juridisch advies. Al ruim 35 jaar staan klantbetrokkenheid, ondernemerschap en een sterke focus op vaktechniek centraal in onze organisatie. We zijn trots op onze rijke historie en tegelijkertijd volledig gericht op de toekomst. Als zelfstandige member firm binnen het internationale KPMG-netwerk is een eigen identiteit essentieel. Onze specialisatie en betrokkenheid in fiscaliteit en onze passie voor mensen onderscheidt ons in de markt.

Niet alleen onze cliënten en adviesdiensten zijn veelzijdig, maar ook onze professionals: wij zijn een multiculturele organisatie die representatief is voor de gemeenschap waarin we functioneren. Als je bij ons wilt werken, is het niet alleen belangrijk dat je vaktechnisch stevig in je schoenen staat, maar ook dat je openstaat voor verschillende culturen.

Caribisch fiscaal spectrum

Het fiscale speelveld in de Caribbean is dynamisch, uitdagend en leent zich bij uitstek voor de gedreven fiscalist met gevoel voor ondernemerschap. Bij Meijburg & Co Caribbean dagen we je uit om het beste uit jezelf te halen. In ons hechte team ontwikkel jij je als generalist die zich bezighoudt met het hele spectrum van fiscale en/of juridische adviesdiensten.

We brengen onze cliënten in contact met zeer toegewijde professionals en daarmee met de beste kennis en ervaring. Bij elk fiscaal probleem zoeken we precies die oplossing, die ervoor zorgt dat onze cliënt zich nóg beter kan focussen op waar hij zelf goed in is.

Voor een kennisorganisatie als Meijburg & Co Caribbean is het vanzelfsprekend dat onze professionals zich kunnen (blijven) ontwikkelen tot volwaardige belastingadviseurs. De sleutel hiervoor ligt in het aanbieden van een compleet en praktisch pakket van hoogwaardige opleidingen, trainingen en cursussen. Hierdoor krijgen de tax en legal professionals de kans om zich tijdens hun carrière optimaal te ontwikkelen.

Startersprofiel

Ben jij onlangs afgestudeerd als fiscalist  of sta je op het punt om af te studeren? Heb jij de ambitie om fiscaal uit te blinken en om samen met je collega’s de meest effectieve oplossingen te bedenken voor onze cliënten alsook voor de toekomst van ons bedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jij hebt recent een studie fiscaal recht of fiscale economie afgerond of bent voornemens dat op zeer korte termijn te doen. Je beheerst de Engelse taal, bent commercieel, analytisch en sociaal vaardig, toont veel initiatief en kunt uitstekend zelfstandig opereren. Bovendien beschik je over de juiste teamspirit om samen met je collega's tot de verbeelding sprekende resultaten neer te zetten.

Blok rechts

Contact onze HR-afdeling

Dyveke Brugman

brugman.dyveke@kpmg.com

+5999 7325415

Vianella Gijsbertha

gijsbertha.vianella@kpmg.com

+5999 7325409

Curaçao

Emancipatie Boulevard
Dominico F. "Don" Martina 18
P.O. Box 3766
Willemstad, Curaçao

Tel:  +5999 732 54 00
Fax:  +5999 737 34 09

Aruba

Wayaca 31-D
P.O. Box 701
Oranjestad, Aruba

Tel:  +297 525 57 64
Fax: +297 583 91 21

Sint Maarten

Van Goghstraat 4, Unit 1
P.O. Box 505
Philipsburg, Sint Maarten

Tel:  +1721 542 30 87
Fax: +1721 543 72 25

Bonaire

Bulevar Gobernador
N. Debrot 31
Kralendijk, Bonaire
Caribisch Nederland

Tel:  +599 795 55 00
 

Rotterdam

Dutch Caribbean, Cuba & Suriname Desk
Weena 654
3001 GD, Rotterdam
Nederland

Tel:  +31 (0) 88 909 2541
 


©2018 Meijburg & Co Caribbean, Tax & Legal, is een Curaçaos samenwerkingsverband van naamloze en besloten vennootschappen en is lid van het KPMG netwerk van onafhankelijke leden verbonden aan KPMG International Cooperative ("KPMG International"), een Zwitserse entiteit. Alle rechten voorbehouden.


Volg ons: